Zamieszczone przez Andrev3
Klamki wewnętrzne podświetlane z wersji L&K
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Maru 123te kabelki z briskoda to taki p&p
czy zrobisz to w sposób taki, że dorobisz kawałek wiązki i zakończysz to wtyczką aby podpiąc ori podświetlacz czy też up.. wtyczke i zrobisz to na "krótko" to twój wybór
ori element jest zakończony wtyczką która wchodzi w analogiczna wtyczkę męską/żeńską instalacji auta- skoro ty nie masz tej instalacji to wybór należy do ciebie jak to rozwiążeszprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3Więc koledzy mam dojście do samych tych części nie po 80 zł a po 60 zł.
Więc komplet 4 szt wychodzi 240 zł :diabelski_usmiechO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3jakby była większa liczba chętnych
1.piotrek_gdy
2..........przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xekonori moduły świeca na jaki kolor
jak dla mnie świeca na biało/nieco delikatnie zielonkawo ale to może moja sugestia(z tą zielenia) :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz